Hotstone Massage

Wil jij ontspannen, hou je van warmte of veel last van gespannen spieren en hou je niet van een stevige massage? dan heb je dit nodig. Lekker een moment voor je zelf in een ruimte met een heerlijke temperatuur, fijne muziek en met de koude dagen een heerlijk warmte dekentje onder je. We bespreken samen wat jij nodig hebt.

Wat is een Hotstone massage?

Hotstone is een ontspannen massage met warme basaltstenen. De warmte van de stenen trekt diep in de spieren, wat de spieren veel ontspanning geeft. Door zachte strijkingen worden de warme stenen over het lichaam verplaatst, wat een zeer ontspannen gevoel geeft. Uitgemasseerde stenen worden achter gelaten op het lichaam, de warmte van de stenen kunnen dan nog goed hun werk doen. Met een massage kan je het immuunsysteem een boost wat er voor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Een massage kan je lichamelijke klachten verminderen, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in het hoofd en lichaam waardoor je de ontspanning in het lichaam voel.

Het behandelende lichaamsdeel bespreken we als u de afspraak heeft, dan kan ik een goede massage naar uw wensen geven. Er is van alles mogelijk.

Deze massage valt ook te combineren met een indiaanse hoofd massage, klassiek of ontspanning massage

Tarieven

  • 60 min €55
  • 90 min €75
  • 120 min €100

Waarom zou je een hotsone massage nemen?

  1. Diepe ontspanning: De warmte van de stenen helpt de spieren te ontspannen, waardoor het gemakkelijker wordt om spanning en stress los te laten. Dit draagt bij aan een dieper gevoel van ontspanning tijdens de massage.
  2. Verbeterde bloedcirculatie: De warmte van de stenen kan de bloedvaten verwijden, wat de bloedcirculatie bevordert. Een betere doorbloeding kan helpen bij het transporteren van voedingsstoffen en zuurstof naar de spieren en het verwijderen van afvalstoffen.
  3. Stressvermindering: De combinatie van warmte en massage helpt om stresshormonen te verminderen en het vrijkomen van endorfines ( geluks hormonen) te bevorderen, wat het algemene gevoel van welzijn verbetert.
  4. Pijnverlichting: De warmte van de stenen kan helpen bij het verlichten van spierpijn en spanning. De massage kan gericht zijn op specifieke gebieden waar spanning of pijn aanwezig is.
  5. Verbeterde slaapkwaliteit: Door het bevorderen van ontspanning en het verminderen van stress kan een hotstone massage bijdragen aan een betere slaapkwaliteit.
  6. Zintuiglijke ervaring: Het gebruik van warme stenen op de huid kan als zeer aangenaam en kalmerend worden ervaren, waardoor de massage niet alleen fysieke, maar ook zintuiglijke ontspanning biedt.

Kledingvoorschrift

Voor jezelf is het prettig om makkelijk zittende kleding te dragen.  Bij een deelmassage moet alleen maar een klein stukje van het lichaam ontbloot worden, grotendeels blijft de kleding aan. Bijvoorbeeld bij een rugmassage mag de broek gewoon aanblijven.  Bij een lichaamsmassage dient alleen de onderbroek aan te blijven, die te allen tijde aanblijft. Het lichaam wordt keurig afgedekt met handdoeken.

Online Boeken

Klik op de link hierboven↑

Klik op massage, klik vervolgens op de gewenste tijdsduur met de gewenste massage.

klik op medewerker, Anette

Selecteer datum & tijd

Als het je eerste keer online boeken is dan moet je je registreren, heb je al eerder geboekt dan alleen even inloggen.

In de bevestigingsmail of sms staat 15 min extra tijd, die tijd is voor mij om alles weer op te ruimen en klaar te zetten.