Ontspannings massage

Wil jij ontspannen dan heb je dit nodig. De massage is met lange en zachte strijkingen. heb jij meer behoeften aan een stevige massage? geef het aan. Ik eindig met een korte hoofdmassage. Het hoofddoel is om jou een gevoel van ontspanning te bezorgen. Verder is het lekker een moment voor je zelf in een ruimte met een heerlijke temperatuur, fijne muziek en met de koude dagen een heerlijk warmte dekentje onder je. We bespreken samen wat jij nodig hebt. De massage kan je goed combineren met de indiaanse hoofd massage. 

De massage kan zowel lichamelijke als geestelijke spanning verminderen. Door de spieren te ontspannen, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat kan helpen bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. Bovendien kan het de aanmaak van endorfines ( geluks hormonen) bevorderen, wat leidt tot een gevoel van welzijn en geluk.

Tarieven

  • 30 min €30
  • 60 min €55
  • 90 min €75
  • 120 min €100

Waarom zou je een ontspannings massage nemen?

Met een ontspannings massage kan je het immuunsysteem een boost geven wat er voor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Een massage kan je lichamelijke klachten verminderen, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in het hoofd en lichaam waardoor je de ontspanning in het lichaam voel,

Massage gaat verder dan alleen fysieke verlichting; het kan een weldaad zijn voor zowel lichaam als geest. Hier zijn enkele mogelijke voordelen die je zou kunnen ervaren:

Stressvermindering: Een ontspanningsmassage heeft de potentie om stress te verminderen door de kalmerende aanraking en de bevordering van een gevoel van rust.

Verbeterde bloedsomloop: Door de zachte manipulatie van spieren wordt de bloedsomloop gestimuleerd, wat mogelijk kan bijdragen aan een betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de weefsels.

Verlichting van spierspanning: De massage kan helpen bij het verminderen van spierspanning, waardoor je je wellicht lichamelijk ontspannener voelt.

Bevordering van ontspanning: De vrijgave van endorfines tijdens de massage kan een gevoel van welzijn en ontspanning teweegbrengen.

Verbeterde slaapkwaliteit: Als gevolg van de ontspanning kan een massage bijdragen aan een betere slaapkwaliteit, wat belangrijk is voor een goede gezondheid.

Versterking van het immuunsysteem: Hoewel niet gegarandeerd, kan massage het immuunsysteem stimuleren door de circulatie van lymfevocht te bevorderen.

Verbeterde mentale focus: Het verminderen van stress en spanning kan mogelijk leiden tot een verbeterde mentale focus en concentratie.

Houd er rekening mee dat de effecten van een ontspanningsmassage individueel kunnen variëren. Ik sta klaar om naar je behoeften te luisteren en de massage aan te passen aan wat voor jou het meest comfortabel en heilzaam is.

Kledingvoorschrift

Voor jezelf is het prettig om makkelijk zittende kleding te dragen.  Bij een deelmassage moet alleen maar een klein stukje van het lichaam ontbloot worden, grotendeels blijft de kleding aan. Bijvoorbeeld bij een rugmassage mag de broek gewoon aanblijven.  Bij een lichaamsmassage dient alleen de onderbroek aan te blijven, die te allen tijde aanblijft. Het lichaam wordt keurig afgedekt met handdoeken.

Online Boeken

Klik op de link hierboven↑

Klik op massage, klik vervolgens op de gewenste tijdsduur met de gewenste massage.

klik op medewerker, Anette

Selecteer datum & tijd

Als het je eerste keer online boeken is dan moet je je registreren, heb je al eerder geboekt dan alleen even inloggen.

In de bevestigingsmail of sms staat 15 min extra tijd, die tijd is voor mij om alles weer op te ruimen en klaar te zetten.